Jazzresan - Birger's Ragtime Band

BIRGER'S RAGTIME BAND
voc. Carolina Wendelin
Go to content

Jazzresan

Information

Tyvärr är Jazzresan inställd på grund av Coronapandemin. Sommaren 2021 kommer Birger's Ragtime Band att spela på Tradjazzfestivalen i Hällevik och om det finns intresse kanske det ordnas en jazzresa dit.

___________INSTÄLLD________________________
Hällevikfestivalen är Sveriges största och finaste tradjazzfestival. Birger's Ragtime Band har fått äran att spela där alla dagar festivalen pågår. Vi åker först båt till Stockholm och sedan buss till Hällevik som ligger i Sölvesborgs Kommun. Bandet vill att också du och andra som tycker om traditionell jazzmusik ska komma med på resan.

Resenärerna samlas vid Vikingterminalen Helsingfors onsdagen 5.8 kl. 15, lastar sitt bagage i bussen och går ombord på båten när dörrarna öppnas. På båten spelar bandet. Vi är framme i Stockholm kl. 9:50. Bussen går sedan till Hällevikfestivalen där vi väntas vara kl. 18. Under bussresan spelar bandet så det blir jazz även då.

På festivalen spelar över 200 musiker. Hela Nordens tradjazzelit är med. Dessutom kommer det band från hela världen. Förra gången vi deltog i festivalen var åtminstone ett band ända från New Orleans.

Efter festivalen söndagen 9.8 startar vi på morgonen med bussen till Stockholm. Båten går kl. 16:30 och kommer fram till H:fors måndagen 10.8 kl. 10:10.

Resan ordnas till självkostnadspris. I priset ingår:

Buss inkl. chaufför, Stig Berglund, som körde på alla tidigare resorna.
Båtbiljetter t/r
Hytt, 2-personers hytt, B4 t/r
Viking Buffet t/r
Sjöfrukost t/r
Bussresa t/r
Hotell inkl. frukost

Det betyder att allt utom mat och kaffe under bussresan samt maten i Hällevik ingår. Enkelhytt och/eller enkelrum eller större rum kan ordnas.

Skicka in en anmälan e-mail: birger@lblproductions.net eller ring tel: +358-45-2324584

Sammanfattning:

Helsingfors onsdag 5.8 kl. 18:00 -> Stockholm torsdag 6.8 kl. 9:50 -> Hällevik kl. 18:00
Hällevik söndag 9.8 kl. 7:00 -> Stockholm 16:30 -> Helsingfors måndag 10.8 kl. 10:10

Vi kanske måste justera tiderna senare. Festivalens hemsida är:
https://jazzen.nu/

Back to content